Polityka prywatno艣ci

Dzie艅 dobry! Je艣li czytasz te s艂owa to znak, 偶e cenisz swoj膮 prywatno艣膰. Jako Content Way dok艂adamy wszelkich stara艅, aby maksymalnie j膮 chroni膰 i ogranicza膰 komunikacje do warto艣ciowych powod贸w.

W razie jakichkolwiek w膮tpliwo艣ci poprosz臋 o kontakt na adres tm@contentway.co

Twoja prywatno艣膰 jest dla nas wa偶na, ale zdajemy sobie spraw臋, 偶e Tw贸j czas jest niemniej cenny. Dlatego stworzyli艣my dla Ciebie skr贸con膮 wersj臋 najistotniejszych zasad dotycz膮cych ochrony prywatno艣ci.

  • Kiedy tworzysz konto u偶ytkownika na naszej stronie, sk艂adasz zam贸wienie, zapisujesz si臋 do newslettera, sk艂adasz reklamacj臋, odst臋pujesz od umowy lub po prostu nawi膮zujesz z nami kontakt, przekazujesz nam swoje dane osobowe. Zapewniamy Ci, 偶e Twoje dane b臋d膮 traktowane jako poufne, b臋d膮 bezpieczne i nie zostan膮 udost臋pnione 偶adnym podmiotom trzecim bez wyra藕nej podstawy prawnej i uzasadnionej potrzeby. Zlecamy przetwarzanie danych osobowych tylko sprawdzonym i zaufanym podmiotom, kt贸re 艣wiadcz膮 us艂ugi zwi膮zane z przetwarzaniem danych osobowych.
  • U偶ywamy narz臋dzi analitycznych, takich jak Google Analytics, kt贸re gromadz膮 informacje o Twoich wizytach na stronie, takie jak wy艣wietlane podstrony, czas sp臋dzony na stronie czy przej艣cia mi臋dzy poszczeg贸lnymi podstronami. W tym celu u偶ywane s膮 pliki cookies firmy Google LLC dotycz膮ce us艂ugi Google Analytics. Za pomoc膮 mechanizmu zarz膮dzania ustawieniami plik贸w cookies, mo偶esz zdecydowa膰, czy zgadzasz si臋 na nasze korzystanie z cookies analitycznych w Twoim przypadku, czy nie.
  • Wykorzystujemy narz臋dzia marketingowe, takie jak Facebook Pixel, aby dostarcza膰 Ci reklamy. Wi膮偶e si臋 to z u偶yciem plik贸w cookies firmy Facebook. W ramach ustawie艅 plik贸w cookies, mo偶esz zdecydowa膰, czy zgadzasz si臋 na nasze korzystanie z cookies marketingowych w Twoim przypadku, czy nie.
  • Umo偶liwiamy korzystanie z funkcji spo艂eczno艣ciowych, takich jak udost臋pnianie tre艣ci w serwisach spo艂eczno艣ciowych oraz subskrypcja profilu spo艂eczno艣ciowego. Korzystanie z tych funkcji wi膮偶e si臋 z u偶yciem plik贸w cookies administrator贸w serwis贸w spo艂eczno艣ciowych, takich jak Facebook czy LinkedIn.

Data ostatniej aktualizacji: 12.07.23

I. Wst臋p

  1. Niniejsza Polityka Prywatno艣ci okre艣la zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych U偶ytkownik贸w w zwi膮zku z korzystaniem z serwisu internetowego dost臋pnego pod adresem https://abmsprint.com (dalej: 鈥濻erwis鈥), prowadzonego przez Tomasz Maciejewski prowadz膮cy dzia艂alno艣膰 gospodarcz膮 pod nazw膮 Content Way, z siedzib膮 w Warszawie, al. Solidarno艣ci 68/121, 00-240 Warszawa, NIP: 7792248528, adres e-mail: tm@contentway.co (dalej: 鈥濧dministrator鈥).

II. Dane Osobowe

  1. Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez U偶ytkownika.
  2. Serwis mo偶e zapisa膰 tak偶e informacje o parametrach po艂膮czenia (oznaczenie czasu, adres IP).
  3. Dane osobowe przekazane w Serwisie s膮 przetwarzane zgodnie z rozporz膮dzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz zgodnie z ustaw膮 o ochronie danych osobowych.

III. Zasady Przetwarzania Danych

  1. Dane osobowe s膮 przetwarzane na podstawie zgody wyra偶onej przez U偶ytkownika oraz w przypadkach, w kt贸rych przepisy prawa upowa偶niaj膮 Administratora do przetwarzania danych osobowych.
  2. Administrator zapewnia poufno艣膰 danych osobowych i zapewnia 艣rodki ochrony danych osobowych przed ich udost臋pnieniem osobom nieupowa偶nionym, jak r贸wnie偶 przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowi膮zuj膮cych przepis贸w.
  3. U偶ytkownik ma prawo dost臋pu do swoich danych osobowych, ich poprawienia, usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, a tak偶e prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a tak偶e prawo do przenoszenia danych.

IV. Pliki Cookies i powierzenia

  1. Serwis u偶ywa plik贸w cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. 鈥瀋iasteczka鈥) stanowi膮 dane informatyczne, w szczeg贸lno艣ci pliki tekstowe, kt贸re przechowywane s膮 w urz膮dzeniu ko艅cowym U偶ytkownika Serwisu i przeznaczone s膮 do korzystania ze stron internetowych Serwisu.
  3. Wykaz powierze艅:
    – Stripe, 510 Townsend Street, San Francisco, CA 94103, USA 鈥 w celu realizacji p艂atno艣ci cyklicznej oraz jednorazowej
    – Acumbamail, S.L.U. Ciudad Real (Spain), Avenida del Rey Santo 3D, 3陋, oficina 4, Postal code 13001 – w celu obs艂ugi newslettera i wiadomo艣ci potwierdzaj膮cych
    – Happierleads ltd, 7 Bell Yard, London, WC2A 2JR – w celach analitycznych

V. Zmiany w Polityce Prywatno艣ci

  1. Administrator zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatno艣ci.
  2. O wszelkich zmianach w Polityce Prywatno艣ci U偶ytkownicy zostan膮 poinformowani na stronie Serwisu.
  3. Wprowadzone zmiany w Polityce Prywatno艣ci wchodz膮 w 偶ycie w dniu ich publikacji na stronie Serwisu.

VI. Kontakt

W przypadku pyta艅 dotycz膮cych Polityki Prywatno艣ci, prosimy o kontakt na adres e-mail: tm@contentway.co.

VII. Postanowienia Ko艅cowe

  1. Administrator dok艂ada wszelkich stara艅, aby zapewni膰 wszystkim U偶ytkownikom bezpieczne korzystanie z Serwisu, w tym ochron臋 prywatno艣ci.
  2. Wszelkie dzia艂ania Administratora maj膮 na celu zapewnienie poziomu ochrony danych osobowych zgodnego z obowi膮zuj膮cymi przepisami prawa, w szczeg贸lno艣ci z rozporz膮dzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.